nlde

Afvaarthaven Harlingen, Friesland

Vertrekpunt en afvaarthaven platbodem BornrifLigplaats Bornrif Zuiderhaven Harlingen

De Bornrif heeft Harlingen, gelegen aan de Waddenzee, als thuishaven. De ligplaats bevindt zich in de historische Zuiderhaven. Deze haven is vindbaar door de aan de haven gelegen grote kerktoren. De Bornrif ligt aan de overzijde van deze kerk, in de buurt van de Albert Heijn supermarkt. 

Waaraan herkent u de Bornrif?

Het schip de Bornrif is te herkennen aan de letters KL50 op de kop (voorkant) van het schip en aan de Nederlandse vlag bovenin de witte masttop. (De meeste schepen hebben namelijk een zwarte masttop). De scheepsnaam staat bakboord (links) en stuurboord (rechts) op het achterschip. 

Bereikbaarheid per trein en auto

Harlingen Waddenzee platbodem Bornrif

Met de trein is de Zuiderhaven goed te bereiken. Het station Harlingen-Haven bevindt zich op loopafstand, ca. 300 meter, vanaf de ligplaats van de Bornrif. De auto kan voor het uitladen van de bagage eerst geparkeerd worden pal bij de Bornrif. Na het uitladen kunt u op diverse terreinen op loopafstand van de Bornrif lang-parkeren voor rond de € 7,00 per dag of voor ca. € 21,00 per weekend.

De historische binnenstad van Harlingen biedt, indien u een voorovernachting heeft geboekt, voldoende restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Download hier de ligplaats te Harlingen van de Bornrif

BOEKEN-CONTACT-OFFERTE

MEER INFORMATIE

Schipper Tjalling van der Zee kan u alles over de Bornrif vertellen. Bel hem op +31 6 5350 4201 of stuur een mail.

Wilt u een offerte aanvragen?  Vul dan het offerte aanvraagformulier in.


Plattegrond

Copyright © 2022 Bornrif | Disclaimer | Development: Zoccolo