nlde

Zeilen, Waddenzee & IJsselmeer

Stap aan boord van de Bornrif

Weekend of langweekend zeilen Waddenzee

Weekend: Vrijdagavond-zaterdag-zondag

Bij een weekendje weg zeilreis kunt u vanaf vrijdagavond 20.00u inschepen. Rond 10.00u de volgende dag vertrekken we. 's Middags rond een uur of 15.00u (16.00u) meren we af bij een Waddeneiland of een IJsselmeer havenplaatsje. De volgende dag, zondag, vertrekken we ook weer rond 10.00u en zijn dan rond 15.00u (16.00u) weer in Harlingen (vertrekplaats). Een weekend met catering behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt uw wensen aan geven bij boeking en er kan overleg hierover plaatsvinden met de schipper.

Lang-weekend 1: Vrijdagochtend-zaterdag-zondag

Bij lang weekend 1 is vrijdag de extra dag. Vrijdagochtend vanaf 10.00u kunt u dan aan boord komen en zondagmiddag bent u dan rond 15.00u (16.00u) weer in Harlingen (vertrekplaats).

Lang-weekend 2: Zaterdagochtend-zondag-maandag

Bij lang weekend 2 is maandag de extra dag. Zaterdagochtend scheept u in rond 10.00u en arriveert u maandagmiddag rond 15.00u(16.00u) weer in Harlingen.

Bestemmingen zeiltocht weekend, lang-weekend

Voor een weekend en langweekend zijn er iets meer mogelijkheden dan bij een dagtocht. We kunnen dan behalve naar het IJsselmeer en of de Waddenzee, ook overnachten in een havenplaats aan het IJsselmeer of de nacht doorbrengen op één van de Waddeneilanden. De eilandenkeuze bestaat dan uit:  Texel, Vlieland of Terschelling.

Een weekend of lang-weekend met catering behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

BOEKEN-CONTACT-OFFERTE

De Bornrif kan geboekt worden via:

Telefoon: Tjalling van der Zee +31 6 53 504 201
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TARIEVEN PRIJSLIJST 2021


Plattegrond

Plattegrond binnen buiten Bornrif

Lees Meer...

nlde